Haber Merkezi /Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Şanlıurfa Fenilketonuri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Evren Sanayi Sitesinde yapımına başlanılan ve kısa sürede bitirilen spor kompleksi ve çevre düzenlemesi için Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi ziyaret eden esnaf temsilcileri, Başkan Ekinci'ye teşekkür etti. Başkan Ekinci'ye bir diğer teşekkür ziyareti de Şanlıurfa Fenilketonuri Derneğinden geldi. Dernek Başkan Mustafa Çiftçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Ekinci'ye, Şanlıurfa'daki 93 Fenilketonuri hastasının özel gıda ihtiyacını karşılamasından dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci de, vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirtti.
Kendisine yapılan teşekkür ziyaretleri hakkında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,' Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleri bizlere bir ziyaret gerçekleştirdiler. Geçtiğimiz günlerde siteye yaptığımız ziyarette bizlere iletilen talepleri vardı. Spor kompleksi ve çevre düzenlemesi ile sosyal tesis taleplerini yerine getirdik ve talepleri karşılamaya da devam edeceğiz. Spor kompleksi ve çevre düzenlemesi bitti, sosyal tesis ile ilgili çalışmaya da başlıyoruz. Esnafımızın duası bizim için zorlukların kolaylaşması adına önemlidir. Onlardan gelen talep şahsi değil genel anlamda tüm esnafın talebidir. Bizler de sosyal belediyecilik anlamında da esnaf ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri bir bir karşılıyoruz. Biz sözde değil her zaman ve gerçekten onların her zaman yanındayız. ' dedi. Başkan Ekinci Fenilketonuri Derneğinin ziyaretiyle ilgili de şunları söyledi;' Şanlıurfa Fenilketonuri Derneği Başkanı Mustafa Çiftçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri bizleri ziyaret ettiler. Gerek Fenulketonuri gerekse de çölyak hastalığıyla mücadele eden hastalarımızın gıda maddeleri konusunda özel gıda ihtiyaçları var. Bu gıdalar da temin edilmediği zaman kaliteli bir yaşam sürdüremiyorlar. Bununla ilgili Fenulketonuri hastası olan 93 hastamızın bu özel gıda ihtiyaçlarını belediye olarak biz karşılıyoruz. Yine 1150 çölyak hastasının talepleri de Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından karşılanıyor. Biz belediye olarak bu tarz gönüllülük yasasına göre çalışan derneklerimizin her zaman yanında olacağız.'
Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ise,'Başkanımız Mehmet Ekinci'ye esnafım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bizlerin kendilerinden sanayi sitesiyle ilgili talepleri vardı. Sağ olsunlar bu talepleri karşıladılar. Gerek spor kompleksi ve çevre düzenlemesi taleplerimizi yerine getirdiler. Yine sosyal tesis talebimiz için de çalışma başlatacaklar. Bizden çok kendisi bizleri ziyaret ediyor. Kendilerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 'şeklinde konuştu.
Şanlıurfa Fenilketonuri Derneği Başkanı Mustafa Çiftçi de,'Başkanımız Mehmet Ekinci'ye, hasta çocuklarımıza özel gıda konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlarından dolayı Başkanımıza hastalarımız ve Yönetim Kurulu adına bir kez daha teşekkür ediyorum. ' ifadelerini kullandı.