Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde bulunan içme suyu kuyuları ile bunlara bağlı trafo, hidrofor ve dalgıçların bakım onarımlarını 7/24 esasına uygun bir şekilde faaliyetlerini sürdürerek vatandaşlara kesintisiz içme suyu imkanı sunuyor.
Özellikle kırsal mahallelerdeki içme suyu kuyularında arızalanan dalgıç pompaları ve elektrik aksamları bakım onarımdan geçirilerek yapılan çalışma ile içme suyu kuyuları tekrardan devreye alınıp su iletimi sağlanıyor.

ŞUSKİ TASARRUF ETMEYE DEVAM EDİYOR
İçme suyu kuyuları tesislerinde bakım-onarımın yanı sıra enerji ve su israfı konusunda tasarruf elde etmek için akıllı sayaçlar, frekans konvertör (invertör) cihazları sayesinde enerji maliyetlerinde düşüş sağlanmaktadır.
İçme suyu kuyularında yaşanan arızalar için bakım-onarım hizmetlerini gece-gündüz demeden oluşabilecek problemlere hızlı şekilde müdahale etmek için ekipler vardiyalı bir şekilde görev yapıyor.
Yaptığı çalışmalarla depo taşmaları ve su israfının önüne geçtiğini dile getiren vatandaşlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ettiler.