Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir Belediyesi'nin Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezini ziyaret ederek engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Merkezdeki kursları ziyaret eden ve kurslar hakkında bilgi alan Başkan Baydilli, engelli vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Başkan Baydilli'ye ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ eşlik etti.
Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezindeki engelli bireylerin oluşturduğu müzik korosu Başkan Baydilli'ye sürpriz yaparak 'Karaköprü Narlıktır' parçasını çalarken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de şarkıya eşlik etti. Başkan Baydilli sürprizleri nedeniyle koro üyelerine teşekkür etti.
Engelli bireylerin hayata tutunmasında önemli bir görev alan Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezine bir ziyarette bulunarak engelli vatandaşlarla buluştuklarını dile getiren Başkan Baydilli, merkezde çok değerli faaliyetlerin yürütüldüğünü kaydetti.
Başkan Baydilli, 'Büyükşehir Belediyemizin faaliyete geçirdiği Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezinde belediye meclis üyemiz İbrahim Tapışık'ın davetlisi olarak geldik ve buradaki engelli vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Burada engelli kardeşlerimize yönelik verilen kursları, onlar için açılan sağlık merkezlerini, sosyal ve kültürel faaliyetleri gördük ve bu tarz bir yapının Şanlıurfa'mızda bulunmasından dolayı mutluluk duyduk. Engelli bireylerin hayata tutunması, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunması, meslek sahibi olarak istihdam edilmesi adına güzel çalışmalar yürütülüyor' diye konuştu.
Başkan Baydilli Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezinde ziyaretin ardından engelli vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.