68 yaşında aramızdan ayrılan Eğitimci-Yazar Misbah Hicri, dün Cuma namazına müteakiben Ubeydullah Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Harran Kapı Mezarlığı'nda defnedildi. Gazetemizin kıymetli Yazarlarından Hicri'yi ebediyete uğurlandığı bu son yolculuğunda ailesi ve sevenleri yalnız bırakmazken, meslektaşları, yetişmelerine vesile olduğu öğrencileri, siyasiler ve STK temsilcileri, cenazenin kaldırıldığı cami avlusunda hazır bulundu.

Bizler de GAPGündemi ailesinin değerli bir ferdi olan Misbah Hocamıza Allah'tan rahmet diler, kıymetli eşine ve evlatlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz.

GAPGündemi ailesi olarak Misbah Hocamızla olan yol arkadaşlığımızda yaklaşık 20 yılı geride bırakmıştık. Aradan geçen 20 yılın muhasebesinde, onun kaleminin onurunu muhafaza eden üretken biri olduğuna şahit olduk. Kaleme aldığı yazılarında ilim ve irfanın gelişimini, topluma yayılmasını arzuladığını gördük. Gördüğü yanlışları, makam ve mevki gözetmeksizin seviyeli, yapıcı bir şekilde gündeme taşıdığını, düzeltilmesine yönelik öneriler sunduğunu gördük. GAPGündemi ailesi olarak memleketimizin önemli bir değeri olan Misbah Hocamızdan bizler razıydık. Rabbimiz mekanını cennet eylesin.