İshak Polat

Şanlıurfa'nın ilk uydu kanalı ve Şanlıurfa'nın dünyaya açılan penceresi olan KanalUrfa TV, 10. Kuruluş Yıldönümünü kutlayacak.

Şanlıurfa'nın ilk uydu kanalı olan ve yaptığı programlar ile Şanlıurfa'nın dünyaya tanıtımında önemli katkıları bulunan KanalUrfa TV 19 Kasım Pazar 2017 tarihinde saat ; 17'de başlayacak ve Urfa City AVM'de düzenlenecek program ile 10. Kuruluş Yıldönümünü kutlayacak ve geleneksel hale gelen ve bu yıl 5. Düzenlenen 'İz Bırakanlar ' programında da Şanlıurfa'ya emeği geçen isimlere ödülleri dağıtılacak.

Program vesilesi ile gazetemizi ziyaret ederek Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat'ı ziyaret ederek etkinliğe davet eden KanalUrfa TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru yaptığı açıklamada KanalUrfa TV'nin kurulduğu günden bu tarafa basın-yayın ilkelerinden taviz vermeden yayın hayatını sürdürdüğünü belirterek; Amacımız basın eteğinden asla taviz vermeden Şanlıurfa'ya hizmet etmek ve Şanlıurfa'yı Türkiye ve Dünya'da tanıtmaktır' diyerek tüm Şanlıurfa'da faaliyet gösteren tüm basın mensuplarının yanı sıra vatandaşları KanalUrfa TV 10.Yıldönümü Programı ve 5. İz Bırakanlar Ödül Gecesine davet etti.