Haber Merkezi / Haliliye Belediye Spor, 11 Nisan Spor Salonunda Serra Sünger İnegöl Belediye Spor takımını konuk etti. Ali Ruhi Balkan yönetimindeki Haliliye Belediye Spor, maçın ilk periyodunu 15- 19, ikinci periyodunu ise 39- 42 geride kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Can'ın 3 sayılık atışlarıyla rakibi karşısında üstünlük kuran Haliliye ekibi, üçüncü periyodu 58- 56 önde kapattı. Son periyotta Can, Utku, Erdinç, Mete ve Fatih'in üst üste attığı sayılarla rakibi karşısında üstünlüğünü bozmayan Haliliye ekibi, salondan 76- 69'luk galibiyetle ayrıldı. Haliliye ekibi, bu sonuçla ligdeki puanını 10'a çıkartıp, liderliğini sürdürürken, namağlup olma unvanını da devam ettirdi.
Karşılaşmayı tribünden takip eden Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan, Meclis Üyesi Nusret Kaya ve AK Parti Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir, maçın ardından sporcuları tebrik etti. Antrenör Balkan ve sporcularla tek tek görüşüp, başarılarının devamını dileyen Başkan Demirkol, takımdan galibiyetlerinin devamını istedi.

İSTATİSTİK
Haliliye Belediye Spor- İnegöl Belediye Spor maçının en skorer ismi 22 sayıyla İnegöl'en Anıl Atamış oldu. Haliliye ekibinden 18 sayıyla Can Uzun, 14 sayıyla da Utku Bayraktar da, Anıl'ı izleyen sporcular oldu. Haliliye'den Utku ile Erdinç Balto, İnegöl'den ise Ediz İsmailoğlu maçın double-double yapan isimleri oldu.