Haber Merkezi / Siverek Belediyesi ile Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü (IOM)-UN Migration Agency' nin birlikte yürüttüğü ortak çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Belediye binası altında hizmet veren çamaşırhane yapılan tadilat çalışmalarından sonra dar gelirli vatandaşlar ve Suriyeli sığınmacılar, çamaşırlarını kolaylıkla yıkayıp kurutabilecek.
6 adet çamaşır makinesi, 2 adet kurutma makinesinin bulunduğu çamaşırhaneden faydalanacakların konforu da düşünüldü. Televizyon ve klimanın da bulunduğu merkezden faydalanacak vatandaşlar, çamaşırları yıkanırken dinlenme imkanı bulabilecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, 'İlçemizde bulunan Suriyeli misafirlerimiz başta olmak üzere ihtiyaç sahibi insanlarımız için de hizmet verecek olan çamaşırhanemiz için emeği geçen başta Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü olmak herkese teşekkür ediyorum. Sosyal belediyecilik kapsamında benzer projelerimizi devam ettireceğiz. Yeni çamaşırhanemiz tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.