Seyfullah Polat

Şanlıurfa turizmine yönelik yayınlarımızdan dolayı Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası tarafından plaket takdim edildi.

22 yıldır yayın hayatına devam eden gazetemiz GAPGündemi ilk yayın hayatından bu güne kadar Şanlıurfa ve Şanlıurfalıların gözü, kulağı ve dili olmaya devam ederken aynı zamanda da Şanlıurfa'nın kalkınması, gelişmesi ve değerlerinin tanıtılması konusunda çaba sarf ederken bu çabalar da gerek Şanlıurfalılar gerekse çeşitli kurum, kuruluş ve STK'lar tarafından da büyük takdir topluyor.

Yayın hayatı boyunca bir çok kurum, kuruluş ve STK tarafından yaptığı yayınlar ve yayıncılık anlayışı takdir edilen gazetemiz GAPGündemi'ne bir ödül de Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odasından ( ŞURO) geldi. Şanlıurfa turizminin gelişmesi adına yaptığı yayınlar ve özellikle 2019 Göbeklitepe Yılı ve son olarak Cudi Vadisi Anıt Zeytin Ağacı'na yönelik yayınlarımızdan dolayı gazetemiz ŞURO tarafından plaket ile ödüllendirildi..

ŞURO tarafından 21 Şubat Dünya Rehberler Günü dolayısı ile düzenlenen etkinlikler kapsamında Şanlıurfa turizmine katkıları ve emekleri geçenlere yönelik plaket töreninde konuşan ŞURO Başkanı Müslüm Çoban yaptığı açıklamada ; GAPGündemi gazetesi Şanlıurfa'nın değerlerine yönelik aidiyet duygusu ile yaptığı yayınları ile önemli bir gazetecilik görevini yerine getirmekte ve takdiri gerçekten hak etmektedir' dedi. ŞURO adına gazetemize ödül plaketini takdim eden Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan ise yaptığı konuşmada; GAPGündemi gazetesi bir çok alanda olduğu gibi kültür, sanat ve turizm alanında da önemli habereler imza atan güzide bir basın kuruluşumuzdur. Bu plaketi takdim ederken bu yayınlarının artarak devam etmesini ve başarılarını daim olmasını diliyorum' dedi.

Gazetemiz adına ödül plaketini alan İshak Polat ise yaptığı konuşmada; Gazetecilik vatandaşa ve insanın yaşadığı şehire karşı bir sorumluğu gerektirir. Şanlıurfa sahip olduğu tarihi, kültürel değerleri ile büyük bir potansiyele sahip kadim bir şehirdir. Gazetecilik sorumluluğu gereği bu değerlerin tanıtılması ve Şanlıurfa'nın hak ettiği gelmesi için inşallah bu haberlerimiz artarak devam edecektir. Bugün bu ödülü gazetemiz ve bütün ekip arkadaşlarım adına almanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum' dedi