Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Metin Baydilli ilçe ziyaretleri kapsamında Bozova'da geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle seçilen AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Başkan Baydilli'ye ziyarette AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.
Ziyarette yeni İlçe Başkanı Süleyman Deveci'yi ve teşkilatını tebrik eden Başkan Baydilli, Bozova'nın daha iyi yerlere gelmesi için hayırlı hizmetlerde bulunmaları temennisinde bulundu. Bozova teşkilatıyla bir süre sohbet eden Başkan Baydilli ziyarette yaptığı konuşmada Bozova'nın vatanını ve milletini seven insanlardan oluşan bir ilçe olduğunu kaydetti.
Başkan Baydilli şöyle konuştu: 'Süleyman Deveci Başkanımız yönetimiyle birlikte Bozova'ya hizmet etmek için ilçe başkanlığı görevini devraldı. Bu önemli görevde kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah bu günden sonra Bozova oylarını artırıp hak ettiği yere gelecek ve Şanlıurfa'nın gözde ilçelerinden biri haline gelecektir. İlçe Başkanımız ve teşkilatının güçlü olduğunu ve önemli işler yapacağını gördüm. Allah yeni görevlerini hayırlı kılsın.'
AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy da ilçe ziyaretlerinden ilkini Bozova teşkilatına yaptıklarını belirterek, ' Bozova İlçe Başkanımıza ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki seçimlerde önemli bir oy artışı sağlanacak ve Bozova hizmete doyacaktır' diye konuştu.
Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ziyaretlerinden dolayı Başkan Baydilli'ye, İlçe Başkanı Aksoy'a ve belediye meclis üyelerine teşekkür ederken, görevlerinde başarılı olmak için gece gündüz çalışacaklarını dile getirdi.
Başkan Baydilli ziyaretin ardından Bozova İlçe Kadın Kolları üyeleriyle bir süre sohbet etti.