Seyfullah POLAT / Türkiye'de üretilen isotun önemli miktarını üreten üreticilerin üye olduğu Şanlıurfa İsot Üreticileri Kooperatifi ( ŞİKOP) , Şanlıurfalı isot üreticilerinin sorunları ve çözüm noktalarında takipçisi olan AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat'a teşekkür ziyaretinde bulundu.


İsot üretimi önemli istihdam oluşturuyor
Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat'ın da eşlik ettiği ziyaret toplantısında İsot denince Şanlıurfa'nın akla geldiğini ve Türkiye'de tüketilen isotun önemli miktarının Şanlıurfa'da üretildiğini belirten ŞİKOP Başkanı Bekir Polat; Bilindiği üzere çiftçimizden, üretecimize, esnafımızdan vatandaşlarımıza kadar isot üretimi birçok Şanlıurfalının geçim kaynağı bir sektör durumundadır. Şanlıurfa ile özdeş markamızın üretiminin daha da arttırılması, üretim koşullarının iyileştirilmesi konusunda yer tahsisi ile ilgili uzun zamandır çalışmalarımız var. Bu çabalarımıza, sorunlarımızın çözümüne yönelik AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat hanımın çok önemli katkıları oldu ve olmaya da devam ediyor. Bu çabalarından ve üreticilerimize sahip çıktığından dolayı kendisine üyelerimiz adına teşekkür ediyorum' dedi.

Şanlıurfa önemli potansiyele sahip
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat kurulduğu günden bu tarafa AK Parti'nin milletin sorunlarını çözmek, refah seviyesini arttırmak içicin Milletin emrinde çalıştığını belirterek; Türkiye genelinde ve Şanlıurfa özelinde AK Parti Hükümetlerinin yapmış olduğu çalışmalar vatandaşlarımızın malumudur. Şanlıurfa olarak tarım, turizm, kültür alanında önemli bir potansiyele sahip bir şehiriz. 19,3 yaş ortalaması ile Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip bir iliz. Bu potansiyelimiz ve sahip olduğumuz genç nüfusumuz ile Şanlıurfa bölgenin ve Türkiye'nin yıldız bir şehri olmaya aday bir şehirdir. Bizim de acizane çabamız bu şehir içindir. Bizler hep birlikte inanır ve güç birliği, gönül birliği yaparsak inanıyorum ki Şanlıurfa en kısa sürede hak ettiği noktaya gelecektir. Siyaset kurumu olarak bizler bu konuda elimizden geldiği vatandaşlarımızın, üreticilerimizin yanında olmaya gayret göstermeye devam edeceğiz' dedi.
Yaklaşık bir saat süren ziyaret toplantısı çeşitli konularda görüş alışverişinin ardından sona erdi.