Haber Merkezi / Hizmetlerinin odağına insanı alan ve insan hayatına yatırım yapan Karaköprü Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşmaları adına özellikle yeşil alan yapımını önemseyen Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçenin yeni gelişen bölgesi olan Seyrantepe Mahallesi'nde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak 8 bin metrekarelik park yapımını sürdürüyor.
Seyrantepe'nin Toki bölgesi olduğu için on binlerce konut olduğunu kaydeden Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir mahallede yeşil alanın az olduğuna dikkat çekti.
Muhtar Demir, 'Mahallemizde oturan vatandaşlarımız yeşil alan konusunda çok mustarip durumda. Biz de bu konuyu Metin Başkanımıza ilettik ve konuyu görüştük. Yapılan incelemelerin ardından uygun olan yerler belirlenerek yeşil alan yapılmasına karar verildi. Burada 10 bin metrekare alan üzerine bir yeşil alan yapılacak. Bu konuda duyarlılığından dolayı ve mahallemize yaptığı hizmetler için Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'ye teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçe ekipleri ilçenin her mahallesinde yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.