Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürürken, üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek çalışmalarını ve projelerini anlattı. Toplantıda AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şerif Uma da yer aldı.
Üniversite öğrencileriyle bir süre sohbet eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 31 Mart seçimlerinin önemi ve Karaköprü'de yaptıkları hizmetler hakkında bilgi verdi. Üniversite öğrencileri de hazırladıkları sunumlar Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri' ye Karaköprü için düşündükleri proje önerilerini anlattılar. Önerileri dikkatle dinleyen Başkan Baydilli, öğrencilere destekleri için teşekkür etti.
Karaköprü'de gençler için önemli yatırımlar ve projeler yaptıklarının altını çizen Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli bilim merkezi, okuma evleri gibi projelerinin gençlerin daha donanımlı yetişmesine katkı sağlaması için icra ettiklerini kaydetti.
Başkan Baydilli, 'Şanlıurfa'mızın ve Karaköprü'müzün gelişimi için özellikle gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın fikri, desteği bizim için önemlidir. Biz el ele gönül gönüle verirsek emin olun bu memleket çok daha iyi yerlere gelecektir. Ben sizden destek talep ediyorum' diye konuştu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise bir akademisyen olarak üniversite öğrencileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, 'Adayımıza verdikleri destek, önerileri ve duruşları için gençlerimize çok teşekkür ediyorum' dedi .