Haber Merkezi / HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet İdem ve beraberinde bulunan heyet, merkez Eyyübiye ilçesinde Balıklıgöl Çarşısı esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Kendilerini şu ana kadar seçimler dışında HÜDA PAR'dan başka hiçbir siyasi partinin ziyaret etmediğini belirten esnaf, HÜDA PAR heyetinin vatandaşların sorunları ile yakından ilgilendiklerinden dolayı memnun kaldıklarını, HÜDA PAR'ın ilkeli ve dürüst siyasetinin vatandaşlara siyasi anlamda umut verdiğini ifade etti.

'Halkımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinliyor ve tespit ediyoruz'
Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit ettiklerini ifade eden Erat, 'HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak her hafta bir taşra ve merkez ilçemizi ziyaret ediyoruz. Gerek esnafımızın gerekse de çiftçilerimizin sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bu kapsamda bu hafta da Eyyübiye ilçemizde bulunan Balıklıgöl Çarşısı esnafımızı ziyarete geldik. Halkımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinliyor ve tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra, yetkili kurumlar ile görüşerek, vatandaşlarımızın sorunlarını iletiyoruz. Çözüme kavuşması için, basına demeçler veriyoruz. Sadece seçim zamanları vatandaşları ziyaret etmek, dürüst siyaset anlayışına aykırıdır.' dedi.