Haber Merkezi / Ramazan Bayramında Arefe günü dahil 4 gün boyunca Toplu taşıma otobüsleriyle yine ücretsiz hizmet verecek olan Büyükşehir Belediyesi, Kabristan ziyareti yoğunluğunun olduğu bayramda vatandaşların yeni aile mezarlığına rahat bir ulaşım sağlamasını için 97 Nolu otobüs ile bayram boyunca ücretsiz otobüs seferi başlatıyor.
Kent merkezinde ve ana arterlerde kontrollerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Gıda denetimini sürdürerek Ramazan Bayramı dolayısıyla oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için çalışmalarını bayram boyunca devam edecek.
Kent merkezinde bulunan bütün mezarlıkları, Anaarter ve orta refüjleri çiçeklerle donatan ekipler, vatandaşlar tarafından ziyaret edilecek alanlarda çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
Oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için tüm ekipleriyle sahada olacak olan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından gelecek sorunlara acil çözüm bulmak için Alo 153 çağrı merkezi ve Alo 185 Şuski mavi masa 24 saat hizmet verecek