31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde kullanılan oyların yarısından fazlasını alarak üçüncü kez Hilvan belediye Başkanı seçilen Aslan Ali Bayık, İlçe Başkanı Mustafa Cidir, ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı.

Ak Parti'den seçilen 10 meclis üyesi adayı ile birlikte İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Nur Ergül'den mazbatasını aldıktan sonra beraberindekilerle Ak Parti İlçe Başkanlığı'na geçti .

İlçe Başkanlığı'nda yapılan basın açıklamasında İlçe Başkanı Mustafa Cidir 'Yapılan seçimlerde kazanan Hilvan oldu. Birlik ve beraberlik içinde Hilvan'ın ve Hilvanlıların hizmetkarı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu memleketin kardeşlik ve dostluğa ihtiyacı var. İnşallah biz de ekip olarak şimdiye kadar tesisini yaptığımız kardeşlik ve dostluğu daha iyi bir şekilde devam ettireceğiz' dedi.

Yaptığı basın açıklamasında konuşan Hilvan Belediye başkanı Aslan Ali Bayık '31 Mart mahalli seçimlerinin sonucunda Ak Parti yaptığı hizmetlerin karşılığında Hilvan'da birinci parti olarak çıktı. 2009 yılından bu yana söz verdiğimiz hizmetlerin karşılığı olarak oylarımızı ilçe genelinde artırdık. Halkın bize karşı gösterdiği teveccüh ve duyduğu güvenle 2019-2024 yılları arasında yine aynı şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz. İnşallah memleketimize ve milletimize karşı mahcup olmayacağız' ifadelerini kullandı.