Tuğba Polat

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü maganda kurşunlarına karşı farkındalık çalışması başlattı.

Her yıl maganda kurşunu ile onlarca insanımız can verip yaralanırken bu duruma dikkat çekmek için verilen farkındalık çalışmaları da artarak devam ediyor. Daha önce başarılı farkındalık çalışmalarına imza atan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü bu kez de maganda kurşununa karşı 'Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceği Karartma' sloganı ile şehrin çeşitli yerlerinde afiş çalışması yaparak vatandaşa bilgilendirme çalışmasında bulundu.

Perşembe günü Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi, Haşimiye Meydanı gibi vatandaşın kalabalık olduğu yerlerde konu ilgili olarak afiş asma çalışmasında bulunan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne bağlı Polis Memurları vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünün çalışmasından duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar ise düğün, sünnet gibi kutlamalarda silah sıkmanın çağdışı ve tehlikeli bir durum olduğunun altını çizdi.