Haber Merkezi / Henüz yeni kurulan ve bir aylık eğitimle şampiyonada mücadele eden Suruç Anadolu İmam Hatip Lisesi takımı şampiyonada Şanlıurfa'yı temsil eden tek takım oldu. Dereceye girememelerine rağmen tecrübe edinen takım oyuncuları okula dönüşleri sırasında arkadaşları tarafından oyun havaları ve halaylarla karşılandılar.
Takım adına konuşan öğrencilerden Abdullah Doğantürk: 'Hedefimiz Mart ayında düzenlenecek şampiyonada şehrimizi başarı ile temsil edip madalya almak' dedi.
Şampiyonaya katılan öğrenciler desteklerinden dolayı Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan BİRCAN'ı ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Bircan öğrencileri tebrik ederek şampiyonaya katılan öğrencilere okul tarafından düzenlenen teşekkür belgelerini verdi. Öğrencilerle sohbet eden Cihan Bircan ise , ' Hedefimiz geleceğimizi emanet edeceğimiz gençleri her açıdan mükemmel yetiştirmektir. Bu nedenle kültür, spor, eğitim… konularında gençlerimizi başta Suruç Kaymakamımız Sayın Ferhat Sinanoğlu ve Milli Eğitim personelimle sonuna kadar destekliyoruz. Bizler 'Eğitimde feda edilecek bir fert yoktur' prensibi ile hareket ediyoruz. Gençlerimizin başarıları bizi gururlandırmaktadır.
Okul Müdürü Ömer Dağcı da , 'Desteklerinden dolayı başta Kaymakamımız Sayın Ferhat Sinanoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cihan Bircan'a ve Abdulhamit Han Spor Kulubü Başkanı Abdülhamit Pehlivan beye müteşekkiriz. Onların destekleri ile öğrencilerimizi daha da başarılı olacağına inanmaktayız' dedi.