Haber Merkezi / Hz. Muhammed'in (A.S.) doğduğu hafta olan Kutlu Doğum Haftası, Şanlıurfa'da maneviyata uygun buluşmalarla kutlanıyor. Etkinlikler çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi şehrin 10 farklı bölgesinde toplamda 20 bin vatandaşa lokma dağıtımı gerçekleştirdi.
Cuma namazı sonrası Balıklıgöl Platosunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar ve Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar'ın katılımı ile yapılan lokma dağıtımına vatandaşlar ilgi gösterdi. Gün içerisinde Büyükşehir Belediyesinin lokma dağıtımları sürerken Başkan Nihat Çiftçi ise Karaköprü'deki Türkmen Çiftçi Camiisine giderek buradaki tirit ikramına katıldı.
Buluşmada tüm vatandaşların Kutlu Doğum Haftasını kutlayan Başkan Çiftçi, "Hz. Muhammed (A.S.) efendimizin dünyaya gelerek bizlere İslam'ı müjdelediği böylesine önemli bir günde vatandaşlarımızla yine yan yanayız. Büyükşehir Belediyemiz her zaman olduğu gibi böylesine önemli bir günde yine halkının yanında. Bize düşen peygamber efendimizin öngörüsünü, bilgi paylaşımını, topluma bakışını inşallah çocuklarımıza ve gençlerimize anlatmaktır. Tüm bu vesile ile tekrardan halkımızın Kutlu Doğum Haftasını kutluyorum" dedi.