Haber Merkezi / Etkinliğe Şanlıurfa gençlik merkezleri koordinatörü İbrahim Halil Alp, Şanlıurfa Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü gençler katıldı.
Konu hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Gençlik Merkezleri Koordinatörü İbrahim Halil Alp "Yardımlaşmanın dinimizde ki ehemmiyetini biliyoruz. Elimizden geldiğince gençlere de bu yardımlaşmanın önemini anlatmak istiyoruz. Gençlere bir şeyleri aktarırken dilde değil de uygulamalı olarak yaparsak daha iyi örnek olacağımızı biliyoruz. Bu sebeple bu yardım kampanyalarına daha önem veriyoruz. Elimizden geldiğince bu yardım kampanyalarını gazetelere, web sitelerine duyurmaya çalışıp daha fazla insana ulaşmaya, toplanan yardımları ihtiyacı olan insanlara, okullara ulaştırmaya çalışıyoruz" diyerek sözlerine son verdi.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Murat Önen, "Bizler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Gençlik Merkezimiz ile birlikte ihtiyaç sahibi olan çocuklarımızın yüklerini biraz olsun hafifletmek için "Veren el ile alan el arasında köprü olma, Minik Yüzleri Güldürme" projesi kapsamında, Siverek Kapıkaya İlkokulu öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunduk umuyoruz ki yaptığımız bu yardım sayesinde çocuklarımız okullarında daha başarılı olacak ve gelecekleri için azimle çalışacaklardır. Önen, bu projede emeği geçen başta Gençlik Merkezi Koordinatörü İbrahim Halil Alp'a ve diğer gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
Konu hakkında görüşlerini aldığımız öğrenciler ise "Burada satranç takımlarımız yoktu, kütüphanemizde eksik kitabımız çoktu, bu şekilde kitaplığımızda doldu. Her öğrencinin kaleme fazlasıyla ihtiyacı vardır. Bu kalemleri ablalarımız abilerimiz bizim için toplamış. Biz Kapıkaya İlkokulu öğrencileri olarak Şanlıurfa Gençlik Merkezi ailesine çok teşekkür ederiz" dediler.