Haber Merkezi / Yağışlı havaya rağmen yüzlerce kişinin katıldığı 'Gönül Buluşması' mitingine hayran kalan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, böylesi muhteşem bir buluşmadan dolayı Şanlıurfa Muhacirler ve Ensarlar Dernek Başkanı Resul Korkmaz'a ailesine ve sevenlerine teşekkür etti.
AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Büyükyol'da Şanlıurfa Muhacirler ve Ensarlar Derneği önünde düzenlenen gönül buluşması mitinginde konuşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Partiye duyulan sevginin yazılması zor bir aşk hikayesi olduğunu söyledi.
Gönül Buluşmasında ilk konuşmayı Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Mustafa Korkmaz yaptı. Şanlıurfa Muhacirler ve Ensarlar Dernek Başkanı Resul Korkmaz öncülüğünde gerçekleştirilen buluşmada kendilerini yalnız bırakmayan tüm akraba eş ve dostlara teşekkür etti.
31 Mart yerel seçimlerine artık bir haftadan az bir süre kaldığını hatırlatan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal, 'İnşallah rabbim izin verirse seçimlerde sandıklardan rekor oyla AK Parti çıkacaktır. Vatandaşlarımız Şanlıurfa'yı başka partilere kaptırmayacaktır' dedi.
Yeni Zelanda'da yaşanan katliamı bir kez daha şiddetle kınayan Şanlıurfa Muhacirler ve Ensarlar Dernek Başkanı Resul Korkmaz ise AK Parti'ye her türlü desteği verdiklerini Cumhurbaşkanımızı asla yalnız bırakmayacaklarını kaydetti.
Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu AK Başkan adaylarına tam destek verdiklerini kaydeden Korkmaz, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer AK adaylara çıktıkları bu yolda başarılar dilediğini söyledi.
AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ise buluşmaya büyük ilgi gösteren Urfalı kadınlarımıza seslenerek, 'Değerli bacılarım sizler olmadan bu davanın tadı olmaz. Sizlerden biz gücümüzü alıyoruz. Son bir hafta içerisinde kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanımıza ve adaylarına gereken desteğin verilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Desteklerinizden hiç şüphemiz yok' diye konuştu.
BEYAZGÜL: AK PARTİYE SEVDAMIZ BİR AŞK HİKÂYESİDİR
AK Partiye duyulan sevdanın bir aşk hikayesi olduğunu vurgulayan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart'ta sandıkları patlatacaklarını kaydetti.
Av. Beyazgül 'Günü geldi soğukta beraberdik. Gün geldi sıcakta beraber kaldık. Rüzgarlara maruz kaldık. Ama hep beraber yürüdük. Çünkü biz hep doğrunun yanında olduk. İnşallah 31 Mart'ta sandıkları patlatacağız' dedi.