İLKHA/ Sabah saatlerinde gerçekleştirdiği ziyaretinde, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve belediyenin teknik birim müdürleri ile bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, projeler hakkında bilgi alarak, projelerin bir an evvel hayata geçirilmesi için uyum içerisinde çalışacaklarını belirtti.
Hilvan'ın Şanlıurfa'ya giderek yakınlaşan bir mesafe içinde olduğunu belirten Beyazgül 'Hilvan giderek Şanlıurfa'ya yaklaşan bir ilçemiz. Bu nedenle hayati önem taşıyan ve daha önce Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tarafından hazırlanan projelerin bir an evvel hayata geçirilmesi için hem Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hem de Hilvan Belediyesi bünyesindeki teknik birimlerin uyum içerisinde çalışacaklarına vurgu yaptı.
Hilvan'ın bir otogara ihtiyacı olduğunu ifade eden Beyazgül, otogar projesinin bir an evvel hayata geçmesi için, büyükşehir belediyesi tarafından gerekli teknik altyapı incelemeleri yapılarak çalışmalara başlanacağını söyledi.
Ziyarette bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bilgi paylaşımında bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 'Hilvan'a bugüne kadar yapılanlar ile yapılacak olanları Sayın Başkanımız ile paylaştık. Hilvanlı hemşerilerimiz için vaatte bulunduğumuz bütün projelerimizin arkasında durarak hepsini hayata geçirdik. Bundan sonra da Hilvan için hayati önem taşıyan projelerimizi Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'ün destek ve katkıları ile Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde hayata geçireceğiz' dedi.