Haber Merkezi / 31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Karaköprü Belediye Başkan adayı olarak gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli'yi Karaköprü Belediyesi personeli alkışlarla karşıladı. Mesai arkadaşlarının alkışlı jesti karşısında Başkan Baydilli de kendilerini alkışlayarak karşılık verdi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kısa bir konuşma da yapan Başkan Metin Baydilli, 3,5 yıldır gece gündüz demeden hep birlikte çalıştıklarını, koşturduklarını ve Karaköprü'ye hizmet ettiklerini belirtti.
Başkan Baydilli şunları söyledi: 'Şanlıurfa'ya ve Karaköprü'ye hizmet etmek, sizinle birlikte çalışmak benim için mutluluk vericidir. Ak Parti Genel Merkezi bizleri buraya aday olmaya layık gördü. Burada yaptığımız çalışmaları, azmi, samimiyeti gördüler. Ben buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti Genel Merkezi'mize sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra işimiz daha zor ve daha fazla çalışmamız gerekiyor. Ben bu güzel jestleri için mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.'
Başkan Baydilli karşılamada Karaköprü Belediyesi personeli ile aile fotoğrafı çektirdi.