Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Fatma Koç Camisini ve Kız kuran kursunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Kuran kursunda eğitim gören öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Baydilli, küçük yaşta alınacak olan dini eğitimin öneminden bahsetti.
Başkan Baydilli şunları söyledi:
'Okulların tatil olması ile birlikte Karaköprü'müzdeki kuran kurslarını ziyaret ederek orada dini eğitim gören öğrencilerimize elifba ve cüz seti hediye ediyoruz. Fatma Koç camisini ziyaret ederek burada yaklaşık 200 öğrencimiz dini eğitim görüyor. Buradaki öğrencilerimizin kuranı kerim eğitimin yanında dinini hocalarımızın eşliğinde öğrenmeleri bizi mutlu etti. Biz zaten bu dünyada imtihan için bulunuyoruz. Bu imtihanı en iyi şekilde geçmemizin yolu alacağımız dini eğitimden geçiyor. Bizlerinde Şanlıurfa'mızdaki bu genç nüfusun doğru yönlendirilmesi adına çalışmalar yapıyor, onlara destek oluyoruz'
Öte yandan Başkan Metin Baydilli, Fatma Koç Kuran Kursunda eğitim alan 4-6 yaş arasında ki çocuklara da elifba hediye ederek, onlarla çeşitli oyunlar oynadı.