Haber Merkezi / Çocukların 'Akıllı Dostu' Snoopy, eğlenceli sahne şovları, eğitici ve öğretici etkinlikleriyle Şanlıurfalı çocuklarla Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde buluştu. Minik ziyaretçilerin, sevimli çizgi film karakteri ile kamp eğlencesi 4 Ağustos Pazar gününe kadar sürecek.
Şanlıurfalı çocuklara unutulmaz tatil armağanlarını art arda sıralayan Piazza, minik ziyaretçilerinin tatillerini unutulmaz anılarla süslüyor. Çocuklar, televizyon ekranlarında ilgiyle izledikleri ve 'Akıllı Dost' olarak tanımlanan Snoopy ile her gün 13.00 ile 20.00 saatleri arasında buluşuyor.
Her yaş grubuna özel etkinlikleriyle kentin çekim merkezi olan Piazza'nın giriş katındaki etkinlik alanındaki kampta hem vahşi yaşamı tanıyan hem de Snoopy'nin söyleşileri ile hayatları boyunca kendilerine kılavuz olacak bilgilerle donatılan çocuklar, eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşıyor.
Dev safari macerası kutusunun içerisine girip, vahşi hayvanların yaşamlarını keşfedecek olan çocuklar, 'Akıllı Dost Snoopy' ile uzun yıllar silinmeyecek anılarını hafızalarına yerleştirirken, aileleri de onları izleyerek mutluluklarına ortak oluyor.
Etkinliğe, Piazza Club üyelik formunu dolduran çocukların ziyaretçilerin çocukları ücretsiz katılıyor.