Haber Merkezi

Karaköprü'de açılışı gerçekleştirilen Yeni Ufuklar Anaokulu, Şanlıurfa eğitimini temelden inşa etme amacı ile eğitim hayatına başladı.

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa'da geleceğin öğrencilerini yetiştirmek ve Şanlıurfa eğitimini temelden inşa etmek amacı ile yola çıkan Yeni Ufuklar Anaokulu Karşıyaka Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Mustafa Direkli Caddesi 4024. Sokak Karaköprü / Şanlıurfa adresinde Şanlıurfa eğitimine hizmet vermeye başladı.

Geniş bir katılım ile açılışı gerçekleştirilen Yeni Ufuklar Anaokulunun Şanlıurfa'nın eğitimine yapacağı katkı ile basın mensuplarına bilgi veren Yeni Ufuklar Anaokulu Yönetim Kurulu Başkanı Kadir TOSUN yaptığı açıklamada; 'Şanlıurfa'da Yeni Gelecek sloganı ile başlattığımız okul inşaatımızı tamamladık.

2018/2019 eğitim ve öğretim yılında 36-72 aylık öğrencilerimizin eğitim temellerini sağlam bir şekilde attırarak ülkemizin geleceğini hazırlamak hedefiyle çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz.

Öğrencilerimiz için 2300 metrekare kapalı, 1400 metrekare açık alanda oluşturduğumuz kampüsümüzde, birçok branşta İngilizce ağırlıklı eğitim vereceğiz. Öğrencilerimiz çocuk sokağı adı altında oluşturulacak alanda eskiye dair birçok oyun ile eğlenceli vakit geçirirken, Tarımsal Uygulama Bahçelerinde, hayata atılacak.

Hayvanat bahçesinde birçok hayvanı yakından tanıma fırsatı bulacak olan öğrencilerimiz, Bilim ve Uzay Odasında teknolojiyle hayallerini zorlayacak.

Ayrıca öğrencilerimize yaptıracağımı deneylerle, bilim konusunda çocuklarımıza eğitim verirken, Oyun Parkı, Spor Salonu, Bale Salonu, Trafik Uygulama Pisti, Yüzme Havuzu, Buz Pisti, Sanat Uygulama Atölyesi, Kütüphane, Tiyatro, Müzik Atölyesi, Drama Odası ve Akıl Oyunları Atölyesi ile kişisel gelişimlerine doğrudan etki edecek etkinliklerle de öğrencilerimizin geleceğini hazırlayacağız.

Öğrencilerimizin öz güvenlerini arttırmak için okul bünyesinde oluşturacağımız TV odalarında öğrencilerimiz kamera karşısına geçerek çeşitli eğitim programları hazırlayacak. Hazırlanan programlar okulda bulunan TV ekranlarından yayınlanarak velilere servis edilecek.

Öte yandan Yeni Ufuklar Anaokulu olarak öğrencilerimiz için erken kayıt fırsatlarına devam ediyoruz. Hazırladığımız muhteşem kampüste öğrencilerinizin eğitim görerek, gelecek için temelini sağlam atmasını istiyorsanız siz velileri kayıt ofisimize bekliyoruz.' Dedi.