Murat ÇİFTÇİ / Ahmet Yesevi Mahalle sakinleri, "Seçimlerden önce bir seçim bürosunda Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un seçildikten sonra Ahmet Yesevi ve Devteşti Mahallesinde doğalgazla ilgili bir söz vermişti. Bu sözünü yerine getirmesini istiyoruz" dediler.
Ahmet Yesevi Mahalle sakinleri, "Doğalgaz ana hattı mahallemizin dibinden geçiyor ama sokaklarımızda doğalgaz şebekesi yok. Seçimlerden önce bir seçim bürosunun açılışında Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Doğalgazın ana borusu buradan geçiyor, Devteşti ve Ahmet Yesevi şimdiye kadar bu mahallelerimize nasıl gaz vermemişler, biz geldiğimizde hemen bu mahallelerimize doğal gaz vereceğiz demişti" Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'dan Mahallemize doğalgazın getirilmesi noktasında gereken çalışmaların biran önce yapılmasını talep ediyoruz. Ayrıca Mahallemiz çamurdan geçilmiyor, belediye çalışmalarında yetersiz kalıyor.Bu çirkin görüntülerden de bizleri kurtarmasını rica ediyoruz, bu görüntüler Şanlıurfa'ya yakışmıyor, memleketimizin imajını zedeliyor.Şuan köylerde yaşayan insanlarımız bizlerin bu durumundan daha şanslı " dediler.
Ayrıca, Haliliye Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Ahmet Yesevi Mahallesi sakinleri, "Mahallemizde alt ve üst yapının yetersiz durumdadır. Belediyenin çalışmaları çok yavaş ve bizlerde bu durumdan dolayı mağdur oluyoruz. Haliliye Belediyesinden çalışmalarını hızlandırmalarını istiyoruz" dediler.