Mutlu GÜNEŞ / Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Bölge 1. Grubun güçlü ekiplerinden Viranşehir Belediyespor, kendi sahasında İmamağaspor'u konuk etti.
Yeni ilçe stadında oynanan karşılaşmayı, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.
Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Viranşehir Belediyespor, taraftar desteğini de arkasına alarak maça hızlı başladı.

İLK DEVREYİ 2-1 ÖNDE KAPATTI
Viranşehir ekibi karşılaşmanın 4. dakikasında Oğuzhan Baykal ve 14. dakikada Sercan Tunç'un attığı gollerle 2-0 öne geçti. Konuk ekip İmamağaspor, 26. dakikada Muhammed Emre Ahraz'ın attığı golle farkı bire indirdi. Müsabakanın ilk yarısında başka gol olmayınca ev sahibi Viranşehir Belediyespor, ilk devreyi 2-1 önde kapattı.
Çekişmeli geçen maçın ikinci devresinde de üstün olan Viranşehir Belediyespor, 60. dakikada Abdullah Berat Demir'in penaltıdan attığı golle 3-1 öne geçti. Müsabakanın uzatma dakikalarında ev sahibi ekipten İbrahim Kısak, farkı 3'e çıkararak maçın skorunu tayin etti.
Alınan galibiyet ve oynanan güzel oyundan dolayı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, takımdan şampiyonluk beklediklerini söyledi. Alınan 3 puanın Lider Arguvan Belediyespor maçı öncesi büyük moral olduğunu belirten Başkan Ekinci, hedeflerinin deplasmanda lideri devirip avantaj sağlamak olduğunu kaydetti.

EKİNCİ: O SENE BU SENE
Takıma çok güvendiğini ifade eden Ekinci, 'O sene bu sene' diyerek yıllardır özlemini çektikleri 3. lige geri dönmek için tüm imkanları seferber ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini söyledi.
Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış ise, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.
Alınan galibiyette taraftarların da büyük payı olduğunu söyleyen Başkan Karakış, Kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlara ve desteklerini esirgemeyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye minnettar olduğunu kaydetti.
Alınan galibiyetle puanını 22'e çıkararak 2'inci sıradaki yerini koruyan ve şampiyonluk inadını sürdüren Viranşehir Belediyespor, Önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Lider Arguvan Belediye spor maçı öncesi moral kazandı.