Haber Merkezi / Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve Yönetim Kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu. Karaköprü Belediyespor tesislerinde gerçekleşen ziyarette Kaymakam Yıldız'ı Kulüp Başkanı Mustafa Aslan karşılarken, Karbel Karaköprü Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri; Mithat Şaka, Mehmet Mevlüt Keklik, Ahmet Kaytan, Şıh Müslüm Korkmaz, Yaşar Aksoy, Mustafa Kemal Polat, Mustafa Kemal Şimşek, Mehmet Nimetoğlu, Sait Toprak, Hamza Bayer ve İbrahim Halil Peltek de ziyarette hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız, Karaköprü Belediyespor'un ilçe için önemli bir tanıtım kolu olduğunu belirterek, 'Kulüp Başkanımız ve yönetici arkadaşlarımız bizleri ziyaret etmişti. Hem iade-i ziyaret hem de yeni görevlerinde hayırlı olsun demek için ziyaret ettik. Yeniz sezonda Karaköprü Belediyespor'a başarılar diliyorum' dedi.
Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ise Kaymakam Yıldız'ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını kaydederek, 'Sayın Kaymakamımız kulübümüzü ziyaret etti, kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Kendilerine tesislerimizi yenilenen sahamızı gezdirdik. İnşallah kendilerinin de desteğiyle takımımız başarılı bir sezon geçirecektir' diye konuştu.
Ziyarette Kulüp Başkanı Aslan ve yöneticiler Kaymakam Yıldız'a tesisleri ve yenilenen stadyumu gezdirerek bilgi verdiler.