Yüksel POLAT / 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti'de başvuru tarihleri 16 Kasım 2018 tarihine uzatılırken AK Partiden Belediye Başkanlığı için başvurular devam ediyor. Belediye Başkanlıkları için devam ederken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ilk başvuruda bulunan 24. Dönem Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Abdülkerim Gök gazetemizi ziyaret ederek Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat ile bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı müracaatına ilişkin açıklamada bulunan Prof. Dr. Abdülkerim Gök, akademik ve siyasi çalışmalarından dolayı vatandaşların yoğun isteği üzerine böyle bir karar aldığını belirterek ; ' Gerek akademik gerekse siyaset hayatında hep Şanlıurfa'ya ve Türkiye'ye hizmet etmenin gayreti içerisinde bulundum. Vatandaşlarımıza hizmeti her türlü çıkar ve menfaatin üzerinde tuttum. Bu gayretimiz hemşerilerimiz arasında takdir topladı. Hemşerilerimizin takdiri ve 25 yıldır yaptığımız hizmetlerin Büyükşehir Belediyesinde devamı konusunda arzuları üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığına müracaat ettim' diyerek Partisinin bu görevi vermesi ve seçilmesi takdirde Bilim alanında ve siyasette edindiği tecrübeleri Şanlıurfa'nın daha da ileri gitmesi için kullanmaya gayret edeceğini dile getirdi. Gök seçilmesi halinde önceliğinin gönül birlikteliği olduğunu da ifade ederek Şanlıurfa'nın önemli sorunlarına vurgu yaptı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat ise Şanlıurfa'nın bölgesinde çok önemli bir yere sahip şehir olduğunu belirterek; Şanlıurfa genç nüfusu, tarım ve sanayi potansiyelinin yanı sıra artan göç nedeni ile hem önemli fırsatlara ev sahipliği yapmakta hem de çeşitli sorunlar ile karşı karşıyadır. Bu sorunların çözümü ve Şanlıurfa'nın potansiyelinin ortaya çıkartılması için güçlü bir yerel yönetime ihtiyacı vardır. İnşallah bu süreç sizin için, Şanlıurfa için hayırlara vesile olsun' diyerek Prof. Dr. Abdülkerim Gök'e çalışmalarında başarılar diledi.