AA / Alınan bilgiye göre, Suriye'deki iç savaş nedeniyle Şanlıurfa'ya yerleşen Zakaria Saqr'ın yönettiği filmin yapımcılığını esnaf Fikret Acet ve öğretmen Hüseyin Demirtaş üstlendi.
Tüm sahneleri Viranşehir'de çekilen filmde, ilçede yaşayan amatör oyuncular rol aldı.
Filmin yapımcısı ve görüntü yönetmeni Hüseyin Demirtaş, yaptığı açıklamada, Şanlıurfayı Türkiye'de sinema alanında temsil edecek 'sıfır bütçeli' harika bir aksiyon filmi çektiklerini dile getirerek, filmde polislerin uyuşturucu tacirleri ile mücadelesini işlediklerini belirtti.
Filmin ses getireceğine inandığını aktaran Demirtaş, şunları kaydetti:
'Suriyeli yönetmenimize tüm Viranşehir sahip çıktı. Kimseden maddi destek almadan filmimizi bitirmeyi başardık. Macera, aksiyon türündeki filmimizin ses getireceğine inanıyoruz. Çok zorlandık ama pes etmedik. Çalışmalarımız bir yıl sürdü, kimse destek vermedi ama biz ses montaj konusunda da çok iyi olan Suriyeli yönetmenimize güvendik ve başardık. Oyunculuk, konu ve çekim konusunda harika bir film oldu. Film genel olarak baştan sonra aksiyon dolu ve filmin seyirciyi soluksuz ekrana kilitleyeceğine inanıyorum.'
Filmin fragmanının sosyal medyada yayınlandığını ve büyük ilgi gördüğünü dile getiren Demirtaş, amaçlarının insanları uyuşturucudan uzak tutmak olduğunu kaydetti.
Demirtaş, filmin 25 Nisan'da Şanlıurfa ve Viranşehir'deki sinemalarda gösterime gireceğini sözlerine ekledi.