Haber Merkezi / Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile 18 - 21, 22 - 26 ve 27 - 30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen 1. , 2. ve 3. Grup derslerine devam eden 75 kursiyerden 49'u başarılı olarak sertifika almaya hak kazandı.
ŞUTSO Meclis Toplantı Salonunda, düzenlenen sertifika törenine ŞUTSO Başkanı İ.Halil Peltek, KOSGEB Şanlıurfa İl Müdürü İdris Erkeksoy, Eğitmen H.Kübra İshakoğlu, Danışman Seher Kılıç ve kursiyerler katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan ŞUTSO Başkanı İHalil Peltek, şunları kaydetti: 'Biz ŞUTSO olarak, KOBİ'lerimizin her geçen gün değişen ticari hayata adaptasyonlarını artırıcı bir etki yaratmak adına İŞKUR ve KOSGEB Şanlıurfa İl Müdürlükleri işbirliğiyle 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenliyoruz. Ayda 3 eğitim ile yılsonuna kadar toplam 18 farklı gruba eğitim vereceğiz. Bu KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sonunda yaklaşık 400 kişi sertifika sahibi olacak.
Bugün de eğitimlerini başarıyla tamamlayarak, girişimcilik desteğini almaya bir adım daha yaklaşmış, başarılı kursiyerlerimizle bir aradayız. Umuyorum ki alacakları bu sertifikalar, ilimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacaktır. Verilen eğitimde başarılı olarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimizi, tebrik ediyor iş hayatında, başarılar diliyorum' dedi.
Açılış konuşmasının ardından sertifika törenine geçildi. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.