Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, mevsim şartlarının uygun hale gelmesi ile birlikte 3 merkez ilçe dışında diğer ilçelerde kırsal mahalle yollarını sıcak asfaltla buluşturma atağına geçti.
Birecik'te sahil yolundan başlayarak Bağlarbaşı (Sorik) güzergahıyla devam eden Halfeti Devlet yolunu birbirine bağlayan 7 kilometrelik yolu gece sürdürülen çalışmalar kapsamında asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bu kez Halfeti Yukarı Göklü Mahalle Yolu ile devlet yolu bağlantısını asfaltladı.

ARAL: SENELERDİR BÖYLE BİR HİZMETE HASRET KALDIK
Senelerden bu yana böyle bir hizmete hasret kaldıklarını ifade eden Yukarı Göklü Mahalle Muhtarı Abdullah Aral, 'Gecenin bu saatinde yağmura rağmen bütün personelleri seferber ederek mahallemizi sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi'ne Başkan Nihat Çiftçi ve şahsında tüm ekibine teşekkür ediyorum' dedi.


YUKARI GÖKLÜ SAKİNLERİ BÜYÜKŞEHİR'İN HİZMETLERİNDEN MEMNUN
20 seneden bu yana mahallelerinde böyle bir hizmete tanık olmadıklarını aktaran Yukarı Göklü Mahalle Sakinlerinden Yusuf Bilgin ise 'Gerçekten bu yolda çok çile çektik. Kendim taşımacıkla uğraşıyorum. Durakta çalışıyorum. Arabalarımız bu yolda sürekli bozuluyordu. Ancak Büyükşehir Belediyemize bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca gecenin bu saatinde bu çalışmanın yürütülmesi ayrı bir başarı' şeklinde konuştu.


BİRECİKLİLERDEN BÜYÜKŞEHİR'E TAM NOT
Birecik ilçemizde sahil yolundan başlayan Bağlarbaşı(Sorik) güzergahıyla devam eden Halfeti Devlet yolunu birbirine bağlayan 7 kilometrelik yolu gece sürdürülen çalışmalar kapsamında asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi Ekiplerine mahalle sakinleri teşekkür etti.
Yıllardır böyle bir hizmetin bölgeye yapılmadığının altını çizen Birecikliler Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve şahsında tüm ekibi kutladıklarını söyledi.