Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde başlattığı 'Çocuk Umuttur, Sevgidir, Ülkenin Geleceğidir' projesinde verilen ve devam edecek eğitim seminerleri için Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi ile eğitim protokolü imzalandı. Protokolü Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile Harran Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. M. Emre ERKUŞ imzaladı. Protokole Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri Eda Çakmaklı ve Ümran Bilim ile projede seminer veren öğretim üyeleri katıldı.
Protokol imzalanmasının ardından konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli protokolün her iki tarafa hayırlı olmasını dilerken, 'Yaptığımız protokolle bundan sonra yapacağımız programlarda da seminer konusunda tıp fakültemizin destekleri devam edecek. Bu seminerlerimizle çocuklarımızın madde bağımlılığı konusunda bilgilenmesi ve daha iyi bir geleceğe hazırlanmaları amaçlanıyor. Bu programda emeği geçen hocalarımıza çok teşekkür ediyorum, tüm tıp çalışanlarının tıp bayramını kutluyorum' diye konuştu.
Protokolün ardından Başkan Baydilli 'Çocuk Umuttur, Sevgidir, Ülkenin Geleceğidir' projesinde emeği geçen öğretim üyelerine plaket takdim etti.