İLKHA/ HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, üyesi olduğu meslek dalında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Organ Seçimleri'nde oy kullandı.
Merkez Haliliye ilçesinde bulunan Hacı Sebiha Özlek Anadolu Lisesine bir heyet ile gelerek oy kullanan yalçın, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
'Her şehrin ticaret odası oranın kalbi hükmündedir.' diyen Yalçın, seçimin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunarak, geçtiğimiz gün Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) seçimlerinde başkanlık görevinde güven tazeleyen Mehmet Kaya ve ekibine, 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.
FETÖ operasyonları dolayısıyla yaklaşık 8 aydır ŞUTSO'da boşluk olduğuna dikkat çeken Yalçın, 'Yeni yönetimin bir an önce belirlenip aradaki boşluğu kapatmaları gerekiyor.' dedi.
Ticaret ve Sanayi Odasının kalkınma açısından önemli olduğuna vurgu yapan Yalçın, 'Belirlenecek olan yeni yönetimden Şanlıurfa'mız için güzel işler yapmalarını bekliyoruz.' temennisinde bulundu.
'Ticaret ve Sanayi Odamız yaklaşık 8 aydır kayyım heyetiyle yönetiliyor.' diyen Yalçın, 'Bu da ciddi bir boşluğa neden oluyor. Dolayısıyla, memleketimizin zararına bir durum söz konusuydu. Memleket ve halkımız için hangisi hayırlı ise, Rabbim onu nasip etsin, inşallah.' şeklinde konuştu.