Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, , Gönüllü Kuruluşlar Aşevi´ne giderek vatandaşlarla buluştu. Başkan Ekinci, yılardır dar gelirli ailelere yönelik kuru gıda, giyecek ve sıcak yemek dağıtımında bulunan Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ni ziyaret edip yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aşevi yetkilisi Ali Topal tarafından karşılanan Başkan Ekinci, kazanlardaki yemek dağıtımının başına geçip vatandaşlara elleriyle yemek dağıttı. Belediye olarak yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Ekinci,' Yıllardır dar gelirli ailelere yardımda bulunan Aşevine, bizler de elimizden gelen desteği sürdürmeye devam edeceğiz.' Dedi.
Gönüllü Kuruluşlar Aşevi ziyaretinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi;' Gönüllü kuruluşlar Aşevini ziyarette bulunduk. Şanlıurfa'mız mağdur ve mazlumlar konusunda hayırseverler vasıtasıyla duyarlılığını göstermiştir. Aşevimiz de uzun yıllardır fakir fukaraya yönelik hem gıda hem de yemek desteğinde bulunuyor. 10 bin kişiye burada yemek dağıtımı yapılıyor. Gerek hayırseverler gerekse de kamu kurum ve kuruluşları tarafından gerekli desteklerin verilmesiyle bu yardımlar yapılıyor. Gönül ister ki ilimizde ihtiyaç sahibi insanlarımız bulunmasın. Ama dünyanın da bir gerçeği var. Önemli olan; sıkıntı çeken insanlarımıza maddi durumu iyi olan insanlarımızla kamu kurum ve kuruluşlarımızın el atması ve sıkıntılarına ortak olmasıdır. Buralarda gönüllülük esaslı çalışanlarımız var. Fakir fukaranın evine sıcak ekmek götürmesine vesile olanlara da teşekkür etmek istiyorum. '
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye yardımlarından dolayı teşekkür eden Aşevi Yetkilisi Ali Topal ise,' Belediye başkanımıza ziyaretlerinden dolayı dernek yönetimi ve buradan tardım alan tüm vatandaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. 25 yılı aşkın devam eden bu hizmetimizde sıcak yemek ve kuru gıda yardımı yapılıyor. 365 gün sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz. 10 bin kişi bu hizmetten faydalanıyor. Ben bizlere yardımda bulunan başta başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum' dedi.