Haber Merkezi / 31 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdüren Ak Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Metin Baydilli toplumun her kesimiyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Baydilli Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesi'ni ziyaret ederek iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Baydilli'ye ziyarette belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti.
İş adamlarına Karaköprü'de bugüne kadar yaptıkları projeleri ve hizmetleri anlatan Başkan Baydilli, yeni dönemde yapacakları projelerden de bahsetti. TÜMSİAD yönetim kurulu üyeleri ise Karaköprü için düşündükleri projeler ve önerilerle ilgili bir sunum yaparken, Başkan Baydilli ile istişarelerde bulundular.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, TÜMSİAD'ın Şanlıurfa'nın sorunlarıyla ilgilenen bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, kendisini misafir ettikleri için TÜMSİAD yönetim kuruluna teşekkür etti.
Başkan Baydilli şöyle konuştu: '31 Mart seçimleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sivil toplum kuruluşu ziyaretlerimiz kapsamında TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi'ni ziyaret ederek değerli yönetim kurulu bir araya geldik. Kendilerine ilçemizde yaptığımız çalışmaları ve projelerimizi anlattık. Kendileri de sağ olsun ilçemizle ilgili önerileri, talepleri ve gördükleri sorunlarla ilgili bir sunum hazırlamışlar. Bu sorunlarla birebir ilgilendikleri için, bizlere önerileri ve talepleri için TÜMSİAD üyelerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte daha iyi bir Karaköprü'yü inşa etmek için çalışacağız.'
TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade ise seçim sürecinde her hafta bir belediye başkan adayını ağırlayarak istişare etmek istediklerini Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile başladıklarını belirterek, 'Karaköprü bizim için çok önemlidir çünkü istihdamın büyük bir kısmını karşılayan inşaat sektörü Karaköprü'de yoğunlaşmıştır. Metin Başkanımız da sağ olsun her zaman bu sektörde faaliyet gösteren firmalara yardımcı oluyor, her zaman önünü açıyor. Başkanımızla Karaköprü'de yapılan çalışmalarla ilgili de bir istişare gerçekleştirdik, sunum yaptık. Katılımlarından dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.