Haber Merkezi / Geçtiğimiz gün 1 Milyon metrekarelik yol yapım çalışmalarının start almasının ardından Karaköprü'de yapımı süren Fatih sultan Mehmet Bulvarı, Mimar Sinan Caddesi ve kent merkezinde yeni yapılan 35 Metrelik 18 Mart caddesinin yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, Akçakale yapımında sona gelinen yeni Devlet Hastanesi yolu asfaltlanırken Viranşehir kent merkezinde bir çok mahallede yol yapım çalışmaları sürüyor.
'18 Mart Bulvarı' olarak adlandırılan, mevcut Atatürk Bulvarına alternatif olarak trafiğe açılan Akçakale Yolunu Abide Meydanına bağlayan 35 metrelik yolda gece asfaltını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Asfalt Şube Müdürlüğü ekipleri yolun asfaltını tamamladı.

BÜYÜKŞEHİR İLE VİRANŞEHİR'İN CADDELERİ ASFALTLA TANIŞTI
Viranşehir'de İlçe Otogarı ve Buğday Pazarı yolunun ardından cadde ve bulvarlarda asfalt serme işine devam eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Viranşehir'de yıllardır asfalta özlem duyan caddeleri asfaltla buluşturuyor.
Viranşehir'de Hanok, Oğlakçı, Gazi Caddesi ile 20 ve 21. Caddede asfalt çalışmasını tamamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne hizmetlerinden dolayı minnettarlık duyduklarını ifade eden Viranşehir İlçe Sakinleri asfaltın ilçeye getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

AKÇAKALE İLÇE DEVLET HASTANESİ ÖNÜ ASFALTLANDI
Önümüzdeki günlerde hizmete açılması beklenilen Akçakale İlçe Devlet Hastanesinin önü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nce asfaltlandı.
Bir yandan Viranşehir İlçesindeki asfalt hizmetini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Asfalt Şube Müdürlüğü ekipleri diğer yandan da Akçakale'de asfaltlama hizmeti sundu.