Haber Merkezi / Kendisini de ziyaret edenlerin ve her gittiği yerde destek istediği vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiden dolayı herkese teşekkür ettiğini belirten AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, 'Haliliye'de katılımcı belediyeciliği hayata geçirmek amacıyla; Sosyal medyada vatandaşlarımızla projelerimizi, fikirlerimizi, kurumsal sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmak istiyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın da bizimle iletişime geçmelerini kolaylaştırıyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın. Çarşıda, pazarda, alışveriş merkezindeki hemşehrilerimizi ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimlerinde dua ve desteklerini istemeye devam ediyoruz. Kapı kapı dolaşarak ev toplantıları da gerçekleştiriyoruz' diyerek herkesi fikrine açık olduklarını belirtti.

Destek olan herkese teşekkür
AK Parti Haliliye İlçe binasında kendilerini ziyaret edenlere de teşekkür ettiklerini belirten AD aday Mehmet Canpolat,' Bugün de Badıllı Aşireti Kanaat Önderi Sait Badıllı ve önceki dönem Karaköprü kurucu İlçe Başkanı Faruk Badıllı bizleri ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Çelik Ailesi Kanaat Önderlerinden Hüseyin Çelik ve Abdullah Çelik'in de bizleri ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yine; Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi Dernek Başkanımız Ali Topal da bizleri ziyaret etti. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.? Haliliyeli hemşehrilerimiz zaten bizi yalnız bırakmıyorlar. Bizleri ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler, kendilerine destek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim' dedi.

Vali ve Emniyet Müdürüne ziyaret
AK aday Canpolat, Bu arada Eski İl Başkanımız Yusuf Eğilmez'i, Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin'i ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürümüz Veysel Tipioglu'nu da makamında ziyaret ettiklerini belirterek, gösterdikleri ilgi ve destekten, alakalarından dolayı teşekkür etiklerini söyledi.

Canpolat'tan nöbet tutan Polislerimize ziyaret
AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, 'Mardin yolunda uygulama yapan polis kardeşlerimizi ziyaret ettik. Şu an evinden, ailesinden uzakta vatanı için nöbet tutan, görev yapan bütün güvenlik güçlerimize Allah kolaylık versin' diyerek onlara da çalışmalarında başarılar diledi.