Haber Merkezi /Karaköprü'nün çehresini değiştirecek projelerden olan Yaşam Parkı'nda çalışmaların sonuna gelindi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, teknik ekiple birlikte yaşam parkındaki son durumu inceledi.
Şanlıurfa'nın en önemli yaşam merkezlerinden olan Yaşam Parkı'nda yeşillendirme çalışmaları ve proje içerisinde yer alan birçok yaşam alanı tamamlanırken, bazılarında ise çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Başkan Baydilli yüklenici firmadan projenin son durumu ile ilgili bilgi aldı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Yaşam Park projesine büyük önem verdiklerini ve bir an önce vatandaşın hizmetine sunmak için çalıştıklarını ifade etti. 2018 yılının Karaköprü için açılış yılı olacağına dikkat çeken Başkan Baydilli, Yaşam parkının açılışının da bahar aylarında yapılacağının müjdesini verdi.
Başkan Baydilli şöyle konuştu:
'Yaşam Parkımızda çimlendirme çalışmaları sona erdi. İçerisindeki ekipman eksikleri de tamamlanınca çok güzel bir yaşam alanı haline gelecektir. Biz ekip olarak Karaköprü'yü daha iyi yerlere taşımak için, vatandaşımıza daha iyi bir ortam sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Benimle birlikte çaba sarf eden ve çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz Karaköprü için elimizden gelen her hizmeti yapıp çalışmaya devam edeceğiz.'
Başkan Baydilli, Yaşam Park Projesi, 110 bin metrekare yeşil alanıyla Karaköprü'de yeşil alan ihtiyacını önemli bir ölçüde karşılayacağını sözlerine ekledi.