Seyfullah POLAT / AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı İsa Kızıldemir, gazetemizi ziyaret etti. Yazı İşleri Müdürümüz Veysel Polat ile yerel seçimlere dair istişarelerde bulunan Kızıldemir, partisinin aday göstermesi ve seçilmesi halinde Haliliye'nin 2023 vizyonunu yansıtan örnek bir ilçe olması için çalışacağını ifade etti.

'BELEDİYECİLİK 'DESİNLER' DİYE TALİP OLUNACAK BİR GÖREV DEĞİLDİR'
Urfa halkının, yerel yönetimlerden beklediği hizmet anlayışını Haliliye'ye yansıtmak istediklerini vurgulayan Kızıldemir, 'Partimizin kuruluşundan bu yan bu çatı altında çeşitli görevler aldık. 2014 Yerel Seçimlerinde partimizin takdiriyle Karaköprü Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlendik. Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Vekilliği görevini ifa ettik. Belediyeciliğin gecesi ve gündüzü olmadığını bu görevler neticesinde gördük. Nam, makam ve mevki için yapılacak bir görev değil. Desinler diye bu işin içine girilmez. Siyaset, bizim gibi yola çıkanlar için salih amele ulaştıracak ibir araçtır. 13 yıl önce atıldığımız siyasette hiçbir zaman makam ve mevki için çalışmadık. Sevgimizden, saygımızdan taviz vermeden, tevazumuzu kaybetmeden, haddimizi aşmadan, samimiyetle sadece AK Parti'nin neferi olarak çalışıp, nasipte olana tevekkül ettik. Mevki ve makamlar gelip geçicidir. Rabbim bizleri insanımızın gönül sevgisine layık etsin ve dualarına mazhar kılsın. Haliliye Belediye Başkanlığı'na bu duygu ve niyetlerle talip olduk. İnsanımızın beklentilerini ve taleplerini biliyoruz. Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı Görevini sürdürmekteyiz. Bu vesileyle esnafımızın ve iş adamlarımızın sorunlarına vakıf oluyoruz. Amacımız; Haliliye'yi ekonomisiyle, altyapısıyla ve şehircilik anlayışıyla Türkiye'nin örnek gösterilen ilçelerinden biri haline getirmektir. Amacımız hoş bir seda bırakanlardan olmaktır. Bu vesileyle AK Parti çatısı altında bir dönem beraber çalıştığımız Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve GAPGündemi Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat kardeşimizi ziyaret ettik ve kendisiyle değerli istişarelerde bulunduk. Bizleri ağırlayıp görüşlerini bildirdikleri için teşekkür ediyoruz' diyerek sözlerini tamamladı.

POLAT: URFA'DA BELEDİYECİLİK YAPMAK DAHA ZOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Polat ise, 'İsa Kızıldemir, AK Parti çatısı altında beraber çalıştığımız, beklenti içinde olmayan değerli insanlardan biridir. Belediyecilik, kendisinin de belirttiği üzere zor ve meşakkatli bir görev. Bu Türkiye'nin birçok yerinde böyle olsa da bizim coğrafyamızda daha büyük bir emanete dönüşüyor. Hele ki benliğini muhafaza ederek memleket için çalışacak insanların işi daha zor. Kendisiyle bu zorlukları bir kez daha konuşma ve anma imkanımız oldu. Rabbim halis niyetlerle yola çıkanların yanında olsun, kendileri ve memleketimiz için hayırlı olan neyse onu nasip etsin' diyerek Kızıldemir'e başarılar diledi.