Mutlu GÜNEŞ / İlçe ziyaretlerine ara vermeden devam eden Vali Salih Ayhan; Suruç, Birecik, Halfeti, Akçakale, Hilvan, Bozova, temaslarının ardından bu kez de Viranşehir'de incelemelerde bulundu. İlçe merkezi ve kırsalda incelemelerde bulunan Vali Ayhan, Viranşehir Belediyesini ziyaret etti.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Meclis Üyeleri ve Birim Amirleri tarafından karşılanan Vali Ayhan, daha sonra toplantı salonuna geçti.


MİLLET BAHÇESİ VİRANŞEHİR'E ÇOK YAKIŞACAK
Viranşehir ilçesinde 140 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Millet Bahçesi Projesine hayran kaldığını ifade eden Vali Salih Ayhan, Millet Bahçesi'nin Viranşehir'e çok yakışacağını söyledi. Viranşehir'de yapılan diğer çalışmaları da takdirle karşılayan Ayhan, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
Brifingin ardından Başkan Ekinci ve Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış tarafından Vali Ayhan'a, Bölgesel Amatör Ligi'nde Şanlıurfa'yı temsil eden Viranşehir Belediyespor'un kaşkolü hediye edildi.
Daha sonra başkanlık makamına geçen Vali Ayhan'a, ülkemizde sadece Viranşehir'de yetişen şelengo ikram edildi. Başkan Ekinci, ziyaretin sonunda ise Vali Ayhan'a işlemeli ibrik hediye etti.
Ziyaretlerinden dolayı Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'a teşekkür eden Başkan Ekinci, Viranşehir'in gelişmesi ve kalkınması için yoğun şekilde çalıştıklarını belirtti.
Viranşehir İlçe Kaymakamı Önder Çengel'in de eşlik ettiği Vali Ayhan, daha sonra çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından belediye binasından ayrıldı.