Haber Merkezi /31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi destek turlarını sürdüren Fatma Bayık kırsal Hoşin Mahallesi'nde kadınlarla bir araya gelerek yeni dönem projelerini anlattı.
Daha önce vaat edilen tüm projelerin hayata geçirildiğini ve bundan sonra da aynı şekilde verdikleri her sözün arkasında duracaklarını, verilen her vaadin eksiksiz olarak hayata geçirileceğini belirtti.
Hoşinli kadınların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada konuşan Bayan Bayık 'Belediye Başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık 10 yıl önce Hilvanlılara ne vaat ettiyse fazlası ile yerine getirdi. Bundan sonra da aynı şekilde Hilvan'ın daha gelişmesi ve güzelleşmesi için elinden geleni yapacağından kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Hilvan'ın geleceğine ışık tutacak yeni projeler hazırladı. Bu projelerin hayata geçmesi demek; Hilvan'ın çağdaş, modern ve refah seviyesi yüksek bir ilçe haline gelmesi demektir. Bu hayati projelerin hayata geçmesi ve herkesin bundan faydalanabilmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bugüne kadar verdiğiniz destekleri aynı şekilde sürdüreceğinize inanıyor ve bu konuda siz emektar kadınlarımıza güveniyoruz' diyen Bayık Hoşin Kırsal Mahallesi'nde kadınlarla düzenlenen toplantı sonrası Hilvan mesire alanında piknik yapan vatandaşlarla sohbet edip destek istedi.