Yüksel POLAT / Yemyeşil Şanlıurfa Platformu , Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı anısına Şanlıurfa'da 100 milyon Ağaç Kampanyası çerçevesinde, Harran Üniversitesini ziyaret ederek Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ile bir araya geldi. Platform Üyeleri Mehmet Sarmış, Faruk Akbaş, Abdurrahman Kırıkçı, Mustafa Tepe, Zeki kurt, Veysel Polat ve Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Hüseyin Eriş'in katıldığı ziyaret toplantısında Platformu üyeleri çalışmaları hakkında bilgi vererek Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesinin çalışmaya bilimsel katkıda bulunmasını talep ettiler.
Şanlıurfa'da yetişebilecek ağaç türleri, Şanlıurfa'ya özgü ağaç türlerinin dikimi ve dikilmiş ve dikilecek olan ağaçların hastalık ile hastalıklar ile mücadelede Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesinin katkısının önemine vurgu yapan Platform Üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik yürütülen kampanyaya gönülden destek vereceklerini belirterek ağaçlandırma ile ilgili olarak yapmayı planladıkları çalışmaları anlattı.
Daha sonra Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Oymak'ı makamında ziyaret eden Yemyeşil Şanlıurfa Platformu üyeleri kampanya hakkında bilgi vererek çalışmaları hakkında destek istediler. Prof. Dr. Ahmet Oymak ise ziyaretten duyduğu memnuiyeti ifade ederek Üniversite olarak çok güzel adımlar atmayı planladıklarını ve bu çalışmaların en kısa sürede hayata geçirilerek kamuoyu ile paylaşılacağını dile getirdi.