Seyfullah POLAT/ Urfa halkının büyük ilgi göstermesi beklenen miting, Abide Kavşağı'nda bulunan Nevali Otel'in arkasında trafiğin ulaşıma kapatılmasıyla yapılacak. Hazırlığı günler öncesinden başlayan miting saat 14.00'de başlayacak. 24 Haziran erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi için Şanlıurfalılara seslenecek olan Erdoğan'a, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, AK Parti Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve İl-İlçe Teşkilatlarında Görevli partililer eşlik edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Urfa ziyareti öncesi açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfalılara karşı ayrı bir önem verdiğini söyledi.
Buluşma öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, 'Peygamberler şehri Şanlıurfa'mız Cumhurbaşkanımızı yani reisimizi ağırlayacak. Bugüne kadar Şanlıurfalı hemşehrilerim çok güzel ev sahipliği yaptılar. İnanıyorum ki 20 Haziran saat 14.00'de Nevali arkasında düzenlenecek olan buluşmada yine çok güzel bir sahiplenme olacak. 13 ilçemizden tüm insanlarımızın akın akın gelmesini bekliyoruz. Dünya lideri mazlumların lideri olan reisimizi bağrımıza basacağız. Tüm halkımızı bu güzel buluşmaya davet ediyorum' dedi.