Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi kütüphaneler müdürlüğünün, Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel değerlerini anlatan seçkin kitaplardan oluşan yaklaşık 300 adet kitap hediye etti. Büyükşehir belediyesi kent konseyi başkanı Adil Saraç, kütüphaneler müdürü Ömer Aslan ve Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu başkanı Osman Gerem'le birlikte kitapları kütüphaneye teslim ettiler.
Şanlıurfa büyükşehir kent konseyi başkanı Adil Saraç, özelikle gençlerimizin aydınlanması ve geleceği iyi okumaları açısından, kitapların zihinsel değişimi gerçekleştiren en önemli unsurlardır diyerek, kitap okumanın ve kitapların önemine vurgu yaptı.
Büyükşehir belediyesi kütüphaneler müdürü Ömer Aslan ise, Umuda engel yok derneğinin bizden kitap talebi doğrultusunda bizler Büyükşehir belediyesi kütüphaneler müdürlüğü olarak, Şanlıurfa'nı tarihi ve kültürel değerleri yanı sıra gençlerimiz ve çocuklarımız için, Akçakale ilçemizde açılan, kitap kahve projesine kitap desteğinde bulunduk. Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi olarak tüm ilçelerimize bu tür eğitim ve kültürel konularda destek vermedeyiz açıklamalarında bulundu.
Büyükşehir kent konseyi başkanı Adil Saraç, Kütüphaneye kitap okumak ve ders çalışmak için gelen çocuklarla bir sure sohbet ederek, onlarla gelecekle ilgili düşüncelerinin neler olduğunu sorarak iletişim kurmaya çalıştı. Kitap Kahve proje koordinatörü Mehmet Dikeç, Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere katkı sunan yetkililere teşekkür etti.