Haber Merkezi / Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı İlaçlama ekibi, ilçe genelinde vektörle mücadele çalışmasına ara vermeden devam ediyor. Ekipler, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte, sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı adeta seferberlik başlattı. Vatandaşların mağduriyetini önlemek adına günün erken saatlerinde başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor.
Halk sağlığının korunması amacıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda yürütülen vektörle mücadele çalışması kapsamında, çöp konteynerleri, rögar kapakları, su birikintileri, yeşil alanlar, katı atık depolama merkezi, hayvancılık yapılan alanlar, ev bodrumları, park ve bahçeler gibi açık alanlar titiz bir şekilde ilaçlanıyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'a teşekkür etti.
Belirlenen program ve gelen talepler üzerine hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmalardan dolayı Başkan Kuş'a teşekkür eden vatandaşlar,' Allah Başkanımız Mehmet Kuş'tan razı olsun. İlaçlama ekibini her an sokak ve caddelerimizde görüyoruz. Son zamanlarda belediyemizin etkili çalışmalarının sonucunu aldık. Başkanımıza teşekkür ederiz.' Dediler.