Haber Merkezi / Akçakale Belediyesi'nin kış öncesi kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Akçakale Belediye Başkan Yalçınkaya'nın talimatları ile son olarak Büyüktaş Kırsal Mahallesinde 4 km.'likstabilize yol yapım çalışması başlattı. Ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürürken Başkan Yalçınkaya mahalleye giderek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yalçınkaya'ya Mahalle Muhtarı Halil Engin eşlik etti. Başkan Yalçınkaya Muhtar Engin'den yapılan çalışmalar ve mahallenin eksikleri hakkında bilgi aldı.

YALÇINKAYA: HEDEFİMİZE ADIM ADIM İLERLİYORUZ
Burada yaptığı açıklamada mahalle içindeki eksikliklerin de giderileceği sözünü veren Başkan Yalçınkaya 'Büyüktaş Mahallemiz Akçakale'nin büyük sayılı köylerinden biri. Buranın eksikleri var. Biz de eksikleri tespit ettik. Stabilize yol çalışmamız devam ediyor ve inşallah yakın zamanda tamamlayacağız. Köyün içinde de ciddi sıkıntılarımız var. Önümüzdeki günler içerisinde orayı toparlayacağız. Bizim hedefimiz; durmaksızın çalışmak, kaynak yaratıp bu ilçeyi köyü ve mahallesiyle beraber yaşanabilir bir yer haline getirmek. Bu hedefimize de adım adım ilerliyoruz. Allah'a şükür çok iyi bir mesafe aldık' dedi.
'HİZMETİ AKSAKSIZ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ'
İlçenin problemlerini büyük oranda çözdüklerini dile getiren Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:
'İnanıyorum ki 2 yılın sonunda Akçakale'nin yüzde 90 problemini, esas sorunlarını ciddi manada çözmüş olacağız. Hedefimiz bu süre zarfında bu dediğim bütün alanlarda eksikleri gidermek. Her şey kaynak, imkan ve zaman meselesi. Kaynaklarımızı, imkanımızı, zamanımızı birarada en doğru şekilde kullanmaya ve bu kardeşlerimize de bu hizmeti aksaksız yerine getirmeye çalışıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Muhtarımız ve köy halkına hayırlı olsun. Yolumuz açık olsun.'
Muhtar Engin de 'Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den ricamız bizim başkanımıza destek olsun. Allah razı olsun. Parti bizim partimiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizim reisimizdir. Yola devam…' diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.