Seyfullah Polat

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Sırrın Mahallesini ziyaret ederek Polat ailesi ile bir araya geldi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler dolayısı ile tanıtım çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül , Sırrın Mahallesini ziyaret ederek Polat ailesi ile bir araya geldi. Sırrın Mahallesinde düzenlenen Ziyaret toplantısında Sırrın Mahallesine ilişkin sorunları dinleyen Zeynel Abidin Beyazgül seçildikleri takdirde Sırrın Mahallesinin sorunlarının yakın takipçisi olacağını belirterek; Sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamak her vatandaşımızın hakkıdır. Yerel Yönetimlerden gelen bir İktidar olarak bizimde amacımız Türkiye'nin her tarafında yaşayan vatandaşlarımızın nitelikli, altyapısı tamamlanmış, sosyal donatıları olan mekanlarda huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamasıdır. Bu manada Şanlıurfa ve ziyaret ettiğimiz Sırrın Mahallesindeki vatandaşlarımızın da yaşam alanlarının iyileştirilmesi bizim öncelikli görevimizdir. İnşallah seçildiğimiz takdirde Şanlıurfa'nın daha yaşanabilir bir şehir olması için mesai mevhumu olmadan çalışacağız' diyerek vatandaşlardan destek istedi.

İsot Şanlıurfa'nın marka değeridir ve sahip çıkacağız

Şanlıurfa'da üretilen kuru isot ve salçanın yüzde doksanının üretildiği Sırrın Mahallesinde ikamet eden isot üreticileri de daha sağlıklı ve hijyenik ortamda isot üretim alanı tahsisi konusunda sorunlarını Zeynel Abidin Beyazgül'e aktararak destek istedi. İsot üreticilerinin de sorunlarını dinleyen Zeynel Abidin Beyazgül; İsot Şanlıurfa'nın marka değeridir ve bu değerimize sahip çıkacağız. Seçildiğimiz takdirde yer tahsisi gerçekleşen alan ile Büyükşehir Belediyemize düşen ne görev varsa yapacağız. İnşallah göreve gelirsek üreticilerimiz ile bir araya gelerek bu konuda gerekli bütün adımları atacağız' dedi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantı çeşitli konularda görüş alışverişinin ardından sona erdi.