Yüksel POLAT/ Adıyaman'ın İlçesi Samsat'ta düzenlenen tanıtım programı için GAP Gazeteciler Birliği (GGB) tarafından Adıyaman'a davet edilen Şanlıurfa Gazeteciler Birliği (ŞGB) Başkanı Veysel Polat GGB'yi ziyaret ederek Başkan Zeynel Abidin Kıymaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine gazetemizin ücretsiz eki GAP Şehir Dergisini takdim etti.
Bölge illerindeki gazetecilerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı ziyaret toplantısı sonrasında açıklamada bulunan GGB Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz davetlerine icabetlerinden ve ziyaretlerinden dolayı ŞGB Başkanı Veysel Polat'a teşekkür ederek bu tür istişare toplantılarının önemine dikkat çekti.
Davetlerinden dolayı GGB Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz'a teşekkür eden ŞGB Başkanı Veysel Polat ise yaptığı açıklamada; Adıyamanlı meslektaşlarımız ile bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Ev sahiplikleri ve ilgilerinden dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bölgemizin daha iyi tanıtılması ve mesleğimize yönelik adımların atılması için bizlerde bu tür toplantıları önemsiyoruz ve daha sık bir araya gelmeyi arzuluyoruz' dedi.
Ziyaret toplantısı sonrası Samsat tanıtım programına katılan GGB ve ŞGB Üyeleri gazeteciler Adıyaman ve Samsat'ın tarihi ve doğal güzelliklerini bir kez daha beraber tanıma fırsatı buldu.