Haber Merkezi / Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Açık Hava Etkinlikleri' kapsamında düzenlenen 'Şanlıurfa Edebiyat Günleri'nin bu haftaki konuğu, Türkiye'nin yakından tanıdığı Şair Dursun Ali Erzincanlı oldu.
Şanlıurfa Müzesi önünde, yeni normalleşmeye uygun olarak düzenlenen etkinlikte birbirinden güzel şiirlerini seslendiren Şair Dursun Ali Erzincanlı, Şanlıurfalıların adeta gönüllerini fethetti. Erzincanlı, gecede dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Gecede şiirlerini Urfalılar için seslendiren Dursun Ali Erzincanlı, Şanlıurfalılardan büyük alkış aldı. Peygamber Şehri Şanlıurfa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Erzincanlı, kendisini kente davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür etti.
Yeni normalleşmeye uygun olarak düzenlenen Dursun Ali Erzincanlı'nın şiir dinletisine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve eşi Betül Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Programın sonunda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise Şair Erzincanlı'yı tebrik ederek, 'Büyükşehir Belediyesi olarak bu güzel geceye katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum' diyerek kendisine hediye takdim etti.
Dursun Ali Erzincanlı ile güzel bir akşam geçirdiklerini dile getiren Başkan Beyazgül, 'yeni Normalleşmeye uygun hareket ediyoruz. Her zorlukta bir kolaylık vardır dedik ve bu etkinliklerimizi devam ettiriyoruz. Sokağa çıkma yasağı olduğu dönemlerde dahil video konferans görüşmeler yaprak etkinliklerimizi sürdürdük. Her dönemin kendine ait bir yöntemi ve yolu vardır. Daha farklı yeniliklerle de inşallah bizim ekiplerimiz sizlere hizmet sunmaya devam edeceklerdir. Gönüllerinizden gönüllere güzellikler sunan, güller sunan Dursun Alican Erzincanlı ile güzel bir akşam geçirdik' dedi.
Başkan Beyazgül gecenin anısına Şair Dursun Ali Erzincanlı'ya dünyaya kendini hayran bırak karagül fideleri Şanlıurfa keten köyneği fıstık, isot ve mırra takımı hediye etti.